Hello, my name is Sophia and I am a teacher of English in Ancient Olympia, Greece. Welcome to my blog!

Thursday, January 15, 2009

It's just a little crush!!!!

Προκήρυξη του Επαναστατικού Κουρτινόξυλου, όπως δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα "Το κατσίκι" και στην εκπομπή Ρεπορτάζ Χωρίς Τσίνορα για την απόπειρα επιπεδοποίησης κεφαλής της τυχερής νεαρής καθηγήτριας.

"Το Επαναστατικό Κουρτινόξυλο αναλαμβάνει την ευθύνη για την έντεχνη επίθεση στις 14 Γενάρη εναντίον καθηγήτριας των ΜΑΤ (Μαθητών Άνευ Ταμπέλας) που φρουρούσε το γραφείο διόρθωσης εργασιών αγγλικής, ως απάντηση στο άνανδρο κρέμασμα χωρίς σιδέρωμα της μπορντώ κουρτίνας. Επίσης, αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση στις 15 Σεπτεμβρίου εναντίον της ιδίας σε παρακείμενη αίθουσα για την παράλογη επιμονή της να ανοίγει την κουρτίνα και τα παράθυρα όταν έχει ζέστη και ήλιο με αποτέλεσμα να ξυπνάνε οι μαθητές από τον βαθύ λήθαργο της βαρεμάρας και να ακούνε τα πουλιά που κελαηδάνε αμέριμνα.

Στο άνοιγμα της κουρτίνας απαντάµε µε κουρτινόξυλα. Η αντίσταση κατά της βαρύτητας σύντομα θα αποκαλυφθεί. Την περιµένουµε...

Σταθήκαµε πάνω από το θύμα και το σηµαδέψαµε. Δεν είχε χρόνο, αλλά αντέδρασε γιατί είχε οπλισµένες πρόκες..."

;-D

10 Comments:

Blogger Ίριδα said...

xaxaxaxa Πολύ πετυχημένη δημοσίευση!!!! Εφημερίδα το ’’Κατσίκι’’’........ Ειδικά εκείνο το ΜΑΤ τέλειο..... Ακόμα το θυμάμαι το κουρτινόξυλο είχε πέσει σε όλα τα κεφάλια των καθηγητών....Ελπίζω να γίνει κάποτε αντικατάστασή του γιατί υπάρχει κίνδυνος και για άλλα ατυχήματα..... xD

8:21 pm

 
Blogger Sophia said...

@Ίριδα
Χμ... καλά το φαντάστηκα λοιπόν, πρόκειται περί συνωμοσίας... Ενωμένα κουρτινόξυλα εναντίον της έδρας... Πάντως, μέχρι στιγμής, το σκορ είναι, Κουρτινόξυλο-Αγγλικού: 1-1!! Και ο αγώνας για την επικράτηση και την κυριαρχία, συνεχίζεται!!!!
In the end, there can be only one.!!
;-D

8:30 pm

 
Blogger Unknown said...

Τι να θέλει άραγε να πει το κουρτινόξυλο? γιατί τα έχει βάλλει με την αγγλικού? οι άλλες ειδικότητες πήραν θέση για το πρόβλημα? μόνο ένας Σόμπολος θα μας λύσει το μυστήριο!!!λέξη κλειδί:Ουρανία(μεγάλη η χάρη της). Σταματάω γιατί θα με καλέσουν για μάρτυρα!!!

8:57 pm

 
Blogger Sophia said...

@Alexia
Το κουρτινόξυλο δεν είναι διαθέσιμο για σχόλια, εκτίει την ποινή του αλλά από τις δηλώσεις του δικηγόρου του, πρόκειται περί εποστρακισμού του αριστερού κουμπώματος. Ο τρίτος κρίκος δεξιά διαμαρτυρήθηκε και μίλησε για παρεξήγηση, δήλωσε πως επρόκειτο για ασκήσεις επιβεβαίωσης του νόμου της βαρυτητας αλλά επειδή στον περιβάλλοντα χώρο επικρατεί γενικά η αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι, αρνήθηκε τελικά να επιβεβαιώσει την θέση του όπως κατέθεσαν οι μάρτυρες.
;-D

9:09 pm

 
Blogger Unknown said...

Σ'εχουν βάλει στο μάτι αυτά τα κουρτινόξυλα...

10:23 am

 
Blogger Sophia said...

@Darthiir the Abban
Κυριολεκτικά μπορώ να σου πω...
;-D

10:46 am

 
Anonymous Anonymous said...

Βρε Σοφία μου ... πάλι; Αμάν πια!Δεν μπορεί να είναι σύμπτωση! Μηπως... το στραβοκοίταξες;

2:39 pm

 
Blogger Sophia said...

@Ntina
Όχι, ρε... Απλά μου κάνουν ασκήσεις πανικού και ομίχλης, σαν τον Ροζ Πάνθηρα ένα πράγμα με τον Κλουζώ και τον Cato!!! Χοχοχο, μα ΤΙ αντανακλαστικά έχω!! Κουρτινόξυλα all over the world, BEWARE!!
;-D

2:44 pm

 
Anonymous Anonymous said...

Γεια να δεις τι καλή φίλη που είμαι.Όχι μόνο σχολιάζω αλλά προτείνω και αποτελεσματική λύση στο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζεις: http://www.freewebs.com/magichouse/index.htm

2:51 pm

 
Blogger Sophia said...

@Ntina
Έτσι, έτσι για να ενημερώνουμε και τους φανατικούς αναγνώστες μας (είπαμε παιδιά, η περίπτωσή σας χρήζει θεραπείας, αλλά, τέσπα...)!! Βέβαια, την λύση για το συγκεκριμένο την ξέρουμε πολύ καλά, ποινικοποίηση της βλακείας, ή εναλλακτικά, να βάζω εγώ τις κουρτίνες!!
;-D

2:58 pm

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home