Hello, my name is Sophia and I am a teacher of English in Ancient Olympia, Greece. Welcome to my blog!

Thursday, October 09, 2008

I ain't gonna live forever

... so unpistevable and so very true, αλλά, κάποια πράγματα θα μείνουν για πάντα!!!! Οι καθημερινές λοιπόν, συνεχίζουν ακάθεκτες με τα πρωινά στο σχολείο, ή ok, εκδρομή στην Ολυμπιακή Ακαδημία, όπου ενώ σε στέλνουν στο Fabia να φέρεις το σφυρί για τα κουκουνάρια,...


... επιστρέφεις με τα καρεκλάκια της θάλασσας, τις ρακέτες για το πινγκ πονγκ (πάλι έχασα...) και τις ρακέτες για τη θάλασσα (κάτι ξέχασα να φέρω, αλλά τι???)...

... αλλά, whatever, βρε παιδιά, την δουλειά μας πάλι την κάναμε!!!!

Και ενώ μέχρι το μεσημέρι είμαστε βουτηγμένοι σε παιδάκια και βιβλία (a wall/barrier/ partition/ battlement/ blockade/ fortification/ parapet of books στο γραφείο μου, και αν νομίζετε πως είναι μόνο αυτά, ΧΑΧΑΧΑ, περιμένετε.. μας έρχονται άλλα καμιά 900αριά για να χτίσουμε και το υπόλοιπο) το ενδιαφέρον κομμάτι της μέρας, αρχίζει με την μεσημεριανή καθημερινή διαδρομή στην Πάτρα, για το Φεστιβάλ, πόσο μάλλον, που οι σημερινές προβολές featured φίλους!!!

Προβολή λοιπόν του φανταστικου ντοκιμαντέρ «Σάντα Μπάρμπαρα - Φαντάσματα στην Κερύνεια» τουΝίκου Θεοδοσίου που έχει παράλληλα και την προβολή του "Ο κος Λεονάρδος και οι άλλοι" στη Χαλκίδα!! Καλή επιτυχίαααα!

Σαν να μην έφτανε αυτό, ανακαλύψαμε πως ο Γιώργος εκτός από λαμπρός επιστήμονας, έχει εκτός από γένεια και φωτογένεια (ναι, ναι, εμείς αυτό το ξέραμε βέβαια, αλλά τώρα το διαπίστωσε και το ευρύ κοινό), στο ντοκιμαντέρ του Γιώργου Παλαμάρη για τον Κορινθιακό Κόλπο. (Πωπω, την θυμάμαι αυτήν την μελέτη για τον Κορινθιακό και την κόκκινη λάσπη... Φρίκη...)

Και το καλύτερο, ο Τζίμης στα "Απαγορευμένα" με τις φοβερές ατάκες!!!
Και πράγματι, δεν υπάρχουν μετανάστες, είμαστε όλοι γήινοι... (εκτός από μερικούς που είναι UFO!)
;-D

Kαι οι ταινίες, και το Fabia ως blockbuster, συνεχίζονται...
;-D

2 Comments:

Blogger Unknown said...

Μα καλά παιδάκι μου τί κάνεις εκεί με τη ρακέτα;

10:51 am

 
Blogger Sophia said...

@darthiir the abban
Εχμ.. αφού ξέχασα το σφυρί στο Fabia, σπάγαμε τα κουκουνάρια με την ρακέτα!!! Αμ, πώς!
;-D

11:09 am

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home