Hello, my name is Sophia and I am a teacher of English in Ancient Olympia, Greece. Welcome to my blog!

Friday, October 24, 2008

Για ό,τι έχω κάνει δε μετανιώνω, δε μετανιώνω

... βελουδένια σούπα, μεταξωτές στιγμές, και ζεστή ζεστή παρέα, με μια ευχή: να είναι όλα πάντα τόσο καλά, που να μην χρειάζονται ευχές!!!!
;-D

Και να σκεφτεί κανείς, ότι 4 άτομα κατεβάσαμε την στάθμη της σούπας σε αυτό το επίπεδο (είδατε, άμα τρώει από 3 πιάτα ο καθένας...)! ΑΣΕ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕ!!! Εγώ θέλω και ένα πιάτο για επιδόρπιοοοο (εντάξει, 2 και μισό...)!!! Μπράβο ρε φιλενάδα!! Πότε είπαμε θα την κάνουμε την καλή την φωτογράφηση??? Θα έχει και σουπίτσα???? (Θου-πί-τθα, θου-πί-τθαα!!)
;-D

Και όσο για τα σουβλάκια, είπαμε.... το σουβλάκι δεν είναι φαΐ, είναι φρούτο... τρώγεται πάντα και παντού!!! (Νά 'χαμε και λίγη γ'ρουνοπούλα...)!! Όχι τίποτε άλλο, για να έχουμε και δυνάμεις γιατί τα πιτσιρίκια περιμένουν ακόμα και στο σχόλασμα έξω από την βιβλιοθήκη για να πάρουν βιβλία!!! Πετάμε χαμηλά, με τον Αρκά (ΑΧΑΧΑ, όχι Άρκα παιδάκι μου, σε λίγο θα μας τον πείτε και βάρκα τον άνθρωπο...) με παρέα τον Μικρό Νικόλα και τα μενίρ των Γαλατών! Ξεκινήσαμε τα ταξίδια στο διάστημα και στα μυστικά των πυραμίδων και όσο αυτός ο κόσμος επιμένει να πέφτει σε τραμπουκισμούς που θυμίζουν χούντα, να βρίσκει χρήματα για όλους εκτός από τους εργαζόμενους που τα δικαιούνται, να κάνει γελοίες δηλώσεις στα media, εμείς θα φροντίζουμε πάντα, οι επόμενες γενιές των μελλοντικών πολιτικών, τραπεζικών, υπαλλήλων, επιστημόνων, απλών ανθρώπων, να έχουν κάνει έστω κι ένα μικρό ταξίδι στα μαγικά λόγια και τις εικόνες ανθρώπων που σημαδέψαν την διανόηση και την ανοιχτή σκέψη.
;-D

4 Comments:

Blogger Unknown said...

Mανιταρόσουπα;

12:08 pm

 
Blogger Sophia said...

@darthiir the abban
Μμμμμμμμμμ... μανιταρόσουπα... από τις αγαπημένες μου σούπες, με βισματώνουνε όλοι και κάνω αρκετά συχνά. Αλλά αυτή ήταν σούπα με 5 λαχανικά... (Μιαμ....). Άσε, και μόλις τσακίσαμε μια κολασμένη μακαρονάδα με σως κοτόπουλου... δεν σου λέω τίποτα...
;-D

12:14 pm

 
Blogger Unknown said...

Τέτοια ώρα;;;

(Καλά, εγώ δεν τρώω σούπες, δεν είμαι άρρωστος :p)

12:30 pm

 
Blogger Sophia said...

@darthiir the abban
ΧΑΧΑΧΑ, τις σούπες τις τρώμε για ορεκτικά, και κάτσε να δεις τι εστί μανιταρόσουπα και θα σου πω εγώ σε τι κατηγορία θα την κατατάξεις...
;-D

1:43 pm

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home