Hello, my name is Sophia and I am a teacher of English in Ancient Olympia, Greece. Welcome to my blog!

Saturday, July 26, 2008

Περνάνε κι αφήνουν εικόνες στα μάτια μου

Το Fabia λοιπόν, σε μια κρίση ανακατάταξης (ήρθε η ώρα να εκσυχρονίσουμε τον στάνταρ εξοπλισμό, με τα καινούρια, αντικατάσταση των παλιών ορειβατικών, προσθήκη του τρομερού φωσφοριζέ emergency cone, κουτουλουπού), μπουγάδα καλυμμάτων έκανε και εξωτερικό μπάνιο (γιατί από μέσα το dettolιάζουμε αρκετά συχνά) και γυαλιστερό γυαλιστερό, είναι έτοιμο για να ξαναπάρει τους δρόμους!!!

Με πλυμμένες πλέον τις σκόνες από τα κρουστικά και τα σχετικά, και με όλα τα του ταξιδιού έτοιμα (σκηνή, καρεκλάκια, μπατόν, στρωματάκια, αθλητικά, μαγιά, γραν τουαλέτες για τα κοινωνικά δρώμενα...) ξεκινάει για ένα Σαββατοκύριακο στον κόσμο του γρήγορου ίντερνετ (ρουτεράκι, ετοιμάσου για ένα ΣΚ σκληρής εργασίας) με καφέδες, ποτά και βόλτες με τους φίλους σε Ολυμπία και Πάτρα!!

Και μετά, ο δρόμος ανηφορίζει για τον λιγότερο εξωτικό αλλά σίγουρα πανέμορφο βορρά, βόλτα στην Θεσσαλονίκη γιατί η καινούρια κουζίνα θέλει και κάτι ωραία μπιχλιμπίδια για να μπορεί να υποδεχτεί καλύτερα τους φίλους, (μα πότε θα ανοίξει αυτό το ΙΚΕΑ στην Πάτρα?? Αμάν πια...) αλλά και μερικές βόλτες με το σκάφος των κολλητών (και δοκιμές του καταπληκτικού τους κρασιού!!!!!)

Και last but not least, Καβάλα, Ξάνθη, Νέστος, Δαδιά, Έβρος, με καλή στάση διαμονής δίπλα σε άλλο φεστιβάλ (Άρδααααααας, 41.652168, 26.476407, check out the coordinates!!!), γιατί όπως και να το κάνουμε, δεν θα μας χαλάσει καθόλου να χτυπηθούμε λίγο και σε κείνο το ποτάμι πριν επιστρέψουμε στο River Festival του Αλφειού!!
" Εικόνες που ζουν ανασαίνουν κι ακούνε..."
;-D

5 Comments:

Blogger Unknown said...

Λέω να του βάλεις έξτρα παγοπέδιλα και να προσθέσεις και σωσίβιο για να το κάνεις αμφίβιο :p

11:32 am

 
Blogger ώρα του τέλους said...

Και εγώ συμφωνώ και πως τα πέρασες???

3:42 pm

 
Blogger Sophia said...

@darthiir the abban
Duly noted!! Αν και η αλήθεια είναι πως και στον Άρδα έχει ψιλομπεί στα νειάτα του, και λίγο στη θάλασσα στις παραλίες της Μεθώνης και του Κατακόλου που η άμμος είναι πηλός, (κάνει ωραίο φςςςςςςςςςς με το νερό.... λες να ζηλέψει ο Τζέιμς Μποντ και να έρθει να μου το πάρει?)
;-D

@blodded girl
Ακόμα περνάω!!! Jusq'ici tout va bien!!
;-D

9:23 pm

 
Blogger Unknown said...

Του έχω στείλει ήδη μέιλ... :p

12:32 am

 
Blogger Sophia said...

@darthiir the abban
Cool!!! Πες του να φέρει και τον Q, μαζί με τα υπόλοιπα gadgetάκια!
;-D

12:47 am

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home