Hello, my name is Sophia and I am a teacher of English in Ancient Olympia, Greece. Welcome to my blog!

Monday, May 05, 2008

I breathe clouds beneath my window

Ένα καθ' όλα καταπληκτικό ταξίδι από τις κλασσικές διαδρομές όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας (η έξοδος από Θεσσαλονίκη ήταν ήδη εμφανής από χτες) με την απαραίτητη στάση στην Πάτρα (εντάξει, εκεί έπεσε και πολυ βρίσιμο στο σημείο που φτιάχνουν την μικρή περιμετρική και που με ανάγκασε να κάνω ένα σωρό ανώφελους κύκλους για τον δρόμο προς Αρόη) αλλά δεν βαριέσαι... Όταν έχεις καλή διάθεση, τίποτα δεν μπορεί να σε κρατήσει πίσω!!!!
;-D

H θέα στον Πατραϊκό πάντα εξαιρετική ακόμα και με συννεφιά (δεν σχολιάζω τα παρεπόμενα του αστικού ιστού...), και βέβαια, τα καινούρια μου inline skates που μετράνε τρεις μέρες ζωής και έχουν δοκιμαστεί πλέον σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και τώρα, αναπαύονται για λίγο στο διπλανό δωμάτιο!!! Αφού οι καταπληκτικοί και πολυαγαπημένοι μου κολλητοί κάνανε την αρχή το καλοκαίρι με το φανταστικό δώρο γενεθλίων, είπα να αναβαθμίσω σε μοντέλο που να ανταποκρίνεται σε σκληρότερες συνθήκες και μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Επιτέλους, λοιπόν, τα καινούρια μου Roces, (παρακαλώ δεν θέλω σχόλια για το συγκεκριμένο μοντέλο από τους ειδήμονες...) από τα οποία δεν υπάρχει φωτογραφική ανταπόκριση εν χρήσει και σε δράση καθόσον οι παρεβρισκόμενοι σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα δεν ήταν σε θέση να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και τις συγκινήσεις του φωτορεπορτάζ!!!!
;-D

7 Comments:

Blogger sitronella said...

Μην ανησυχείς καλη μας φίλη, θα σε βγάλουμε εμείς φωτογραφίες όσες θες! Χάνουμε τέτοιο γέλιο; χαχαχαχαχα

12:30 am

 
Blogger Sophia said...

@stella
ΧΑΧΑ, ναι, ναι, με εκείνη την ρύθμιση για sports γιατί, ξέρεις, κινούμαι αστραπιαία!!!
;-D

1:18 am

 
Blogger Unknown said...

Να παίρνεις τρίποδα άλλη φορά μαζί σου και να βάζεις να τραβάει συνέχεια...

{και να κάνεις συνεχώς βόλτα από μπροστά ώστε να αποθανατίσουμε στα σίγουρα τα πάντα >:) }

12:03 pm

 
Blogger Sophia said...

@darthiir the abban
Χοχοχο,βασικά προτιμώ να παίρνω μαζί μου δίποδα (ξέρεις, τους φίλους μου και λοιπές ενδιαφέρουσες πληθυσμιακές ομάδες) από τα τρίποδα!!! Αν και βέβαια, εννοείται πως έχω πάντα μαζί μου ένα μικρό για τις περιπτώσεις νυχτερινής φωτογράφισης που δεν βρίσκεται εύκαιρο τραπεζάκικαρέκλασκαμνάκισκαλάκι!! Αλλά τι πλάκα έχει άμα δεν έχεις live κοινό??
;-D

3:10 pm

 
Blogger Theogr ο κηπουρός said...

Μόλις ανάρτησα το χειρόγραφο. Για πέρνα να το δεις γιατί παίζει και ένας διαγωνισμός.

9:02 pm

 
Blogger snikolas said...

Βρε μανία με τα πατίνια!!!

11:50 pm

 
Blogger Sophia said...

@theogr
Ω, θαυμάσια, βέβαια διαγωνισμοί και ο,τιδήποτε παίρνει πάνω από 3 λεπτά για διεκπεραίωση, μετά την λήξη παρουσιάσεων και άλλων εκδηλώσεων, όπου επιστρέφω δριμύτερη!
;-D

@snikolas
Τι να κάνω, ρόδα είναι και γυρίζει!!! Άσε που ζούμε για να διασκεδάζουμε (και εμάς αλλά και κυρίως, τους άλλους! Για ρώτα και τη Στέλλα να σου πει!! ΧΑΧΑΧΑ)Αλλά ξέρω γιατί το λες, επειδή τα πατίνια δεν τρώγονται όπως η τάρτα σοκολάτα!!!
;-D

12:47 am

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home