Hello, my name is Sophia and I am a teacher of English in Ancient Olympia, Greece. Welcome to my blog!

Saturday, May 31, 2008

Ό,τι κι αν τύχει...

Και εκεί που είσαι στο σχολείο και έχεις σκεφτεί να μην αλλάξουν νομό η συνάντηση Skip και απλύτων και να ξεφορτώσεις επιτέλους τα μπιχλιμπίδια από το Fabia, ξαφνικά, το καλοκαίρι σου κάνει μια ύπουλη κίνηση, και πριν το καταλάβεις, είσαι πίσω από το τιμόνι, και κάνεις crash test στα ηχεία με τα τραγούδια! Η γέφυρα του Αλφειού ανοικτή, και ενώ νομίζεις πως δεν μπορείς να αποκτήσεις περισότερα κέφια, αλλάζει ξαφνικά ο νομός στα fm, και ο Πέτρος, για να σε παρηγορήσει για όλα τα φορτηγά, τις μπετονιέρες και τα τρακτέρ που βρίσκεις στο δρόμο, έχει πετύχει ένα από τα αγαπημένα σου τραγούδια!

Ένα άδειασμα Fabia, 3 πλυντήρια, ένα πότισμα και πολλές σελίδες νυχτερινών ταξιδιών αργότερα, σηκώνεσαι νωρίς νωρίς για να τελειώσεις με τις μπουγάδες και να επιστρέψεις στις γρήγορες συνδέσεις όσο γίνεται πιο γρήγορα, ανακαλύπτεις πως η ΔΕΗ έχει άλλες προθέσεις. Αλλά, αν έχεις περισσότερες λύσεις από τα προβλήματα που σου παρουσιάζονται, απλά αγνοείς τα πάντα για λίγο, και δοκιμάζεις το καινούριο απόκτημα του Δημήτρη αυτή τη φορά, όχι στη Γερακοφωλιά, αλλά στην παραλία με την όμορφη θέα, για να μάθεις και τα νέα των συγγενών!

Μα δεν είναι κούκλα??

Αν έχετε έλλειψη σιδήρου, μπορείτε να προτιμήσετε την εν λόγω παραλία για κολύμπι!

Αν έχετε έλλειψη περιβαλλοντικής ευαισθησίας, περάστε μια βόλτα από τα εργοτάξια για τα γήπεδα golf, μπορεί να αλλάξετε γνώμη άμα διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι την άσκοπη αλλοίωση του τοπίου και την υποβάθμιση μιας καταπληκτικής περιοχής...

Αν έχετε έλλειψη τουριστικών προορισμών, προσθέστε αυτόν στην λίστα σας!

Και αν έχετε έλλειψη από φοινικάκια, well, ελάτε με την μπουλντόζα σας....

Είναι απίστευτο το πόσα είναι και πόσο στενοχωριέμαι που δεν θα μπορέσουν να μεγαλώσουν εκεί....

Και για να μην ξεχνιόμαστε, ο Δάσκαλος είπε να αφήσουμε την φωτογραφική μας να δει λίγο τον κόσμο σε άσπρο μαύρο....

... και είπα να μην χάσω την ευκαιρία!
;-D

2 Comments:

Blogger Unknown said...

Α
Αρχίσαν οι εργασίες "αναδάσωσης";

16 ή 12 τρύπες θα φτιάξουν;

7:51 pm

 
Blogger Sophia said...

@darthiir the abban
Γκρρρ..... Για 18 ξέρω. Κάθε φορά που περνάω από εκεί, συγχίζομαι. Αλλά θα μου πεις, σε λίγο ούτε κι αυτό θα μπορούμε να κάνουμε!

5:19 pm

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home