Hello, my name is Sophia and I am a teacher of English in Ancient Olympia, Greece. Welcome to my blog!

Tuesday, April 29, 2008

Δεν θα μου γίνουνε συνήθεια οι αδικίες...

Μια διαδρομή που ξεκίνησε με την απίστευτη παρουσία περιπολικών στην εν λόγω περιοχή (seriously, ούτε στους Ολυμπιακούς και φέτος στις πυρκαγιές δεν είχα δει τόσα περιπολικά στον δρόμο...) μιας και το παλιό σημείο συνάντησης μπάζου και Fabia (Όσοι σας έχουν δώσει συγχαρητήρια οι τροχαίοι και η ΕΛΠΑ για το πόσο οργανωμένοι οδηγοί είσαστε, να σηκώσετε το χέρι!!!! Χοχοχο) είναι στην επικαιρότητα... Αυτός ο νομός, πάντα κατορθώνει να έχει αρνητική παρουσία στα media... what gives?

Πολύ συχνά την περνάμε τελευταία αυτή τη γέφυρα....
;-D

Και επειδή έχουμε επίπεδο και δεν το κρύβουμε, καθώς και καλλιτεχνική φλέβα στην οικογένεια, επίσκεψη με τα ανίψια στην έκθεση (και όχι μόνο μία...) που συμμετέχει η φανταστική μου αδερφή!!! (Εντάξει, μου αρέσει η γλυπτική και οι εγκαταστάσεις, δεν το κρύβω....)

Ο πιο αγαπημένος πίνακας του ανιψιού: "θεία να τραβήξεις φωτογραφία αυτόν τον πίνακα με τα γράμματα, είναι ο αγαπημένος μου" (πολύ letter-oriented μας βγήκε αυτό το μικρό....)

"Θεία να τραβήξεις και αυτόν τον πίνακα με τα λουλούδια, είναι ο δεύτερος αγαπημένος μου¨(το παιδί των seventies...????)

Είπαμε, I'm a sucker for sculpture...

Τα έργα της αδερφής, και όποιοι έχουν βουτήξει στις Λάμπες ή έχουν κάνει υδρομασάζ με τα κύματα εκεί, αναγνωρίζουν το τοπίο!!! Καθώς επίσης και η ανιψιά, αναγνωρίζει τα έργα της μαμάς: "Χία, χία, μαμά 'δω"
;-D


Γλυπτική, μην επαναλαμβανόμαστε!!!
;-D

3 Comments:

Blogger Unknown said...

Πάντα στο κέντρο των γεγονότων :p
Θα κάνεις και ρεπορτάζ μέσα από την Μανωλάδα;

5:44 pm

 
Blogger Sophia said...

@darthiir the abban
Στο κέντρο όχι, αλλά στην άκρη, σίγουρα, χιχιχι!!! Όσο για ρεπορτάζ, αν θες να κάνω ένα για μπουγάτσες, γύρους και μεζεδάκια στην Άθωνος, μέσα, η Μανωλάδα πέφτει κάπως μακριά αυτές τις μέρες!!!
;-D

11:46 am

 
Blogger Unknown said...

ΤΑΠ

3:12 pm

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home