Hello, my name is Sophia and I am a teacher of English in Ancient Olympia, Greece. Welcome to my blog!

Monday, March 24, 2008

We had joy, we had fun, we had seasons in the sun

Το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών στην πανέμορφη γενέθλια πόλη μου αλλά και η εκεί εκδήλωση για την "Εμπειρία του blogging" ανεβάσανε το κοντέρ του Fabia κατά ένα καλό 2Κ (212.000 km and still counting) αλλά ποιός διαμαρτύρεται....

Συνεδρίες γεμάτες με μελανές οπές, σωματίδια Higgs, σκοτεινή ύλη και ενέργεια, και ένα σωρό βόλτες, τσίπουρα και τα συναφή, σε μια πόλη που χρειάζεται καλύτερες υποδομές από την πλευρά της πολιτείας αλλά και καλύτερες επιλογές όσον αφορά την οργανωτική πολιτική της ΕΕΦ (θα προτιμούσα τα 75 ευρώ που άφησα παρακαταθήκη ως συμμετοχή στο συνέδριο, να είχαν χρησιμοποιηθεί για την ενοικίαση καλύτερων χώρων διεξαγωγής των εργασιών του....)

Από το Ιμαρέτ....

Αυτό, είπαμε, το θέλω...
;-D
Φου, φου, δουλεύει αυτό το πράγμα?? Ένα, δύο, τρία, τόστ.... Μίλα λίγο Κωνσταντίνε, μίλα!!! Δοκιμές για το live internet broadcast πριν αρχίσει η εκδήλωση που ζωγράφισε το Σάββατό μας με φωτεινά χρώματα!

H εμπειρία του blogging, μια καταπληκτική βραδιά με τον Πάνο , την Κωνσταντίνα, ως κύριους ομιλητές, και τον Κωνσταντίνο Πιλάβιο μέσω skype, αλλά και πολλούς παριστάμενους (εδώ ο kaltsovrakos στα πληκτρα... εεεε... μπαρδόν, στα comments του blog της εκδήλωσης...) με αρκετούς από τους οποίους ξαναβρήκαμε τα χαμένα threads του παρελθόντος και κάναμε εξαίσιες συζητήσεις!! Σχόλια, λεπτομέρειες και χοντρομέρειες στους τοίχους της Καλύβας. Μπράβο dermes, για πολλοστή φορά!!!
;-D

5 Comments:

Blogger Oneiros said...

Όντως καταπληκτική βραδιά, συγχαρητήρια και στα παιδιά που την διοργάνωσαν αλλά και στον κόσμο που της έδωσε ζωντάνια.
Χάρηκα για τη γνωριμία, Σοφία, καλή επιστροφή στην Ολυμπία και πολλές αντοχές.

2:44 am

 
Blogger Sophia said...

@oneiros
Ευχαριστώ πολύ Αστέρη, η επιστροφή στην Ολυμπία ήταν πολύ καλή, τώρα έχουμε την Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας!! (Μα από γεγονός σε γεγονός τρέχουμε εδώ, βρε παιδί μου!!!)
;-D

7:44 am

 
Blogger Unknown said...

Γυρίσατεεεεε;;;;;

10:14 am

 
Blogger Oneiros said...

Μα από γεγονός σε γεγονός τρέχουμε εδώ, βρε παιδί μου

..σαν το thesspress ένα πράμα ;-)
Θα περιμένω με ενδιαφέρον την ανταπόκριση και το φωτορεπορτάζ από την αφή, ειδικά αν υπάρξει παρέμβαση από θιβετιανούς ακτιβιστές, μετά μάλιστα και το πρόσφατο crackdown.

10:45 am

 
Blogger Sophia said...

@darthiir the abban
Γυρίζαμε όσο είμασταν εκεί, και τώρα γυρίσαμε εδώ για να γυρίσουμε ακόμα λίγο!!
;-D

@oneiros
Χοχο, ναι, ναι, δεν βαρεθήκαμε καθόλου στην Αφή, όπως μπορείς να δεις. Όσο για τους ακτιβιστές, ήδη στα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία, υπάρχουν άρθρα και φωτό (θέλω κι εγώ έναν τηλεφακόοοοο).
;-D

2:57 pm

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home