Hello, my name is Sophia and I am a teacher of English in Ancient Olympia, Greece. Welcome to my blog!

Saturday, January 19, 2008

Shake it up, baby!!

Μιας και ο καινούριος χρόνος μπήκε μαζί με το καινούριο βιβλίο του καταπληκτικού φίλου Νικόλα, (Daskalos for ever and ever and ever ;-D !!!!!) με τον οποίο, καθώς και άλλους συνεργούς στο έγκλημα, έχουμε γεμίσει την τελευταία δεκαετία με γέλια, συνεργασίες, βόλτες, τσιμπούσια, γέλια, γέλια, γέλια και πολύ πολύ κέφι, βρήκαμε (ακόμα) μια αφορμή, για να γεμίσουμε τις βιβλιοθήκες των φίλων (εχμ... και το πιάτο μας??)!!!
Το Λεξικό της Αργκό, των Νικόλα Μακροδήμου (κατά συρροήν εκδιδόμενος τώρα τελευταία, χοχοχο) και Χρήστου Ακριτίδη, συνοδευόταν από το φλουρί της βασιλόπιτας της χτεσινής δόσης κολλητών!!! Και επειδή, κανένα κοσμοϊστορικό γεγονός δεν μπορεί να συνοδεύεται μόνο από μια βασιλόπιτα, το στολίσαμε με το καταπληκτικό κρασί των άλλων κολλητών από τον Βορρά, και ένα μικρό τσιμπούσι, (σαν το χωριό των Γαλατών, χωρίς τα αγριογούρουνα και τις κοτσίδες στο μαλλί...)!!! Φάγαμε, (το τραπέζι του αρραβώνα που λέει και ο κουμπάρος ο ζηλιάρης που είναι μακριά και δεν του αναλογεί πιάτο, χεχεχε), ξαναφάγαμε, ήπιαμε, τσακίσαμε μια τάρτα σοκολάτα (Στέλλα, Στέλλα, ούτε να αναπνεύσει πρόφτασε η τάρτα, πάλι!!!!) και διάφορα γλυκά του κουταλιού (της σούπας...) ιδίας παραγωγής!!!
Η υπόσχεση να στείλουμε φωτό από τα συμβάντα και τα εδέσματα καθώς και τάπερ με κούριερ στους υπόλοιπους κολλητούς που ήταν πολύ μακριά για να παραβρεθούν, ας θεωρηθεί άκυρη, καθόσον έμεινε μόνο ψωμί (λίγο από το κάθε είδος) και πιλάφι! Χοχοχο!! Next time guys!!! Η μόνη φωτό, είναι από τα μπισκοτάκια του πρωινού καφέ, τα οποία, παρακαλώ, γίναν με muesli καθόσον ο !@#$@#$%@#$$!@# ΑΒ της γειτονιάς, δεν είχε νιφάδες βρώμης σκέτες!!! Αλλά, πτοούμαστε εμείς??? ;-D

Α, και όποιος θεωρεί πως τα κομμάτια σοκολάτας είναι πολύ κουμούτσες, να έρθει από δω να μας τα κόψει αυτός κομματάκια, και μετά όμως, να καθαρίσει και την κουζίνα που γίνεται της κολάσεως από τα ιπτάμενα σοκολατέτα!!!
;-D

(Υ.Γ. Χιχι, τελικά σαν να έχουν κάποιο δίκιο οι φίλοι μου που λένε ότι ζω στο διάστημα....)
;-D

12 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Να τις φτιάχνεις ξέρεις τις συνταγές μας... Να μας φέρνεις κι εμάς από εδώ δεν ξέρεις!!!
άντε φιλενάδα μας έχεις λείψει (έλα και χωρίς φαγητά, κάτι θα βρούμε κι από εδώ).
Χωρίς πλάκα, και του χρόνου, πάντα τέτοια τσιμπούσια, να έχεις μια χρονιά γεμάτη καλοπέραση.

1:46 pm

 
Blogger Sophia said...

@στέλλα
XAXAXAXAXA!!! Προς το παρόν, μπορώ να σας φέρω κάτι ψίχουλα που μείνανε!!!!! Αλλά μην ανησυχείς, χιχι, θα φτιάξω και θα σου φέρω, ένα ολόκληρο πήλινο με μελιτζάνες, κοκκινιστό και τυριά, μόνο για σένα!!! Όσο για την τάρτα, τι λες τώρα... είναι ποτέ δυνατόν να την κάνω καλύτερη από σένα?? Όσο για το άλλο, μην στενοχωριέσαι, πολύ πολύ σύντομα θα έρθω να σας βασανίσω λίγο (ή και πολύ)!!!! Χοχοχο!!

2:28 pm

 
Blogger Λεξικό της Αργκό said...

Σοφία, με τέτοιους φίλους, σύντομα θα πάμε για 2η έκδοση! Να είσαι καλά και να έχεις μια ακόμα καλύτερη χρονιά γεμάτη χαρούμενες συναντήσεις και καλή παρέα. Φιλιά από την ξενιτιά. Ελπίζω το καλοκαίρι να δοκιμάσω κι εγώ κάτι από όλα αυτά τα καλούδια.

6:00 pm

 
Blogger Sophia said...

@λεξικό της αργκό
XAXA!! Κάνε εσύ παραγγελία, και στην φέρνω εγώ αυτοπροσώπως!! Αλήθεια, τι τιράζ κάνατε? Γιατί έχω πολλούς φίλους που θέλω να τους το πάρω δώρο!!
;-D

6:24 pm

 
Blogger nyctolouloudo said...

Σοφία,( θα σε διαβάσω άλλη στιγμή ) γνωρίζεις την κ.Χαρίκλεια και τον κ.Γιώργο; που έχουν 3 παιδιά τον Μαρίνο, τον Αντρέα και την Γιώτα;(και εγγόνια)
εάν ναι, ο κ,Γιώργος πέθανε...τον χτύπησε ένα αυτοκίνητο στην Φοινικούντα.
μήπως πρόσεξες το καλοκαίρι ένα κόκκινο χιλιοτρακαρισμένο αυτοκίνητο;
ε, αυτός ο μλκς ήταν.

7:17 pm

 
Blogger Sophia said...

@nyctolouloudo
Συλλυπητήρια, δεν τους ξέρω τους ανθρώπους, είναι κρίμα να χάνονται ζωές έτσι.

3:07 pm

 
Blogger snikolas said...

Το λεξικό θα το πάρω οπωσδήποτε.

Τι θα γίνει ρε παιδιά; Όλο κάτι τέτοια post με φαγητά βλέπω και ποτέ κανένας δεν μου στέλνει ένα δεματάκι!

11:37 pm

 
Blogger Sophia said...

@snikolas
Να το πάρεις, να το πάρεις!! Είναι πολύ καλό για δώρο!!! Χεχεχε, όσο για το δεματάκι, κοίτα, μόλις αγοράσω την πρώτη μου αεροπορική εταιρεία και βάλω την Στέλλα υπεύθυνη για τα μπισκοτάκια, θα σου στείλουμε μην ανησυχείς!! Αν και εμένα το φόρτε μου είναι οι μουσακάδες, τα κρασάτα, και κάτι τέτοια!! Για σένα όμως, μπορούμε να κάνουμε μια εξαίρεση!
;-D

11:51 pm

 
Blogger YO!Reeka's said...

σκατά, σήμερα που ξεκίνησα δίαιτα πρέπει να είναι το 5ο βλογ που μπαίνω και έχει φωτογραφίες φαγητού.
δις σακς
(σιελόρροια εξαιτίας κούκις)

6:28 pm

 
Blogger Sophia said...

@yo!reeka's
Δίαιτα, ε? Καλά λοιπόν, θα σου στείλω φωτογραφίες από το γιαούρτι που έφτιαξα. Και για να δεις τι καλή που είμαι, θα είναι χωρίς μέλι. Και χωρίς λιόσπορους και καρύδια.
;-D

12:40 am

 
Blogger An-Lu said...

Μούρλια!

7:00 pm

 
Blogger Sophia said...

@an-lu
Το λεξικό, ή όλα τα άλλα? Χιχιχιχι!! Συμφωνώ όμως μαζί σου, μούρλια όλα!!!!
;-D

11:49 am

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home