Hello, my name is Sophia and I am a teacher of English in Ancient Olympia, Greece. Welcome to my blog!

Sunday, August 20, 2006

Φου φου η φωτιά! (Where Prometheus went wrong)

Flying
Flying,
originally uploaded by SophiaG..
Φυσικά, δεν ήταν δυνατόν να περάσει και το φετινό καλοκαίρι χωρις να μειώσουμε ακόμα λίγο το πράσινο της περιοχής!!!! Φαίνεται πως η μακία βλάστηση είναι πολύ ενοχλητικό φαινόμενο, για αυτό δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για την σπορά συστάδων τσιμέντου, που, ως γνωστόν, προωθούν τον πολιτισμό και την ανάπτυξη!

Για άλλη μια φορά λοιπόν, το θέαμα του πυροσβεστικού αεροπλάνου που γεμίζει νερό από την θάλασσα, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των windsurfers και τα δικά μας επίσης! Μέσα σε ένα τέταρτο (και φαντάζομαι αφού ξεπέρασαν το σοκ του αεροπλάνου που γέμιζε σε απόσταση κάποιων δεκάδων μέτρων πέρα από την διαδρομή τους) το δάσος των πανιών που ανεμίζαν στον αέρα βγήκε στην αμμουδιά, και μείναμε όλοι, παρατηρητές της δράσης!
Surprise!!!
Surprise!!!,
originally uploaded by SophiaG..

Βγήκαν τα γάντια και γέμισε η παραλία φωτογραφικές μηχανές, γιατί, όπως και να το κάνουμε, το δράμα τραβάει κόσμο!! Αν γύριζα το χρόνο πίσω 12 μήνες, θα έβλεπα την ίδια ακριβώς σκηνή, με τους ίδιους ακριβώς ανθρώπους! Το μόνο που άλλαξε είναι το χρώμα των μαγιώ και το σχέδιο πτήσης του αεροπλάνου!
Spraying
Spraying,
originally uploaded by SophiaG..


Και λίγο πιο πέρα, το μέτωπο (μικρό ευτυχώς) της φωτιάς. Με διαφορετικό κοινό αυτή τη φορά. Και σε λίγο, fire no more... Which makes you wonder, why should there be a fire in the first place? No randomness, no explanation. No reason. Though, we'll know in a couple of years, if the building activity of the area will claim the now smoking shrubs. No respect...

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home